RAAMDECORATIE

Overgordijnen en vouwgordijnen zorgen voor een luxueuze afwerking van uw leefwereld.

Deze raamoplossing maakt steevast een elegant statement omdat ze zowel een functioneel als een visueel comfort biedt. Overgordijnen en vouwgordijnen onderscheiden zich ook omdat ze uw leefwereld volledig definiëren. Ze maken een ruimte statig, gezellig, levendig, trendy of traditioneel chique.

Ook voor grote raampartijen zijn deze producten een ideale oplossing.

"tip"
De Marrakesh collectie is heel bijzonder.
Met schitterende stoffen in een helder kleurenpalet, rijk aan natuurlijke en aantrekkelijke texturen, is deze collectie geschikt voor zowel overgordijnen als vouwgordijnen. Bijgevolg kunt u beide afwerkingen heel gemakkelijk met elkaar combineren. Vraag er gerust ons naar ...
Rolgordijnen zorgen voor een strakke continuïteit in elk interieur. Het minimalisme van deze raamoplossing wordt bij ons vertaald in een geruisloos bedieningscomfort, een uitgelicht afwerkingsniveau en geavanceerde systeemoplossingen voor elk raam, ook in geval van grote raampartijen.

Uiteraard is er ook plaats voor een persoonlijke stijlinvulling aan de hand van 500 doekreferenties. Naast een uitgebreid kleurgamma, voorzien wij een waaier aan structuren en kwaliteiten. Bovendien zijn rolgordijnen mooi combineerbaar met overgordijnen.

Dit product biedt met andere woorden tal van mogelijkheden als sfeermaker bij u thuis.
Houdt u van het gebruiksgemak van rolgordijnen, maar wenst u de lichtinval zelf te bepalen? Dan is een duo rolgordijn uw oplossing op maat. Duo rolgordijnen combineren transparantie en ondoorzichtigheid in één doek. De afwisseling zorgt voor een dynamisch, doch strak lijnenspel aan uw raampartijen. Doorheen de dag kan u de transparantie aanpassen zodat uw interieur als het ware continu meeleeft met de lichtinval.
Een evenwaardig alternatief voor shutters zijn houten jaloezieën. Net zoals shutters geven houten jaloezieën een warme en natuurlijke sfeer aan uw leefwereld, maar hun horizontaal effect is nog strakker. Het aanbod afwerkingsmogelijkheden laat u toe om uw eigen unieke houten jaloezie te creëren. Zelfs vochtige ruimtes kunnen aangekleed worden in deze sfeer, dankzij de nieuwste Origi Eco jaloezieën.
De keuze voor verticale jaloezieën laat u tal van mogelijkheden in uw interieur. De keuze voor kunststof of textiel zal deels uw leefwereld definiëren: een strakke werkomgeving of een exclusieve woonkamer? In ieder geval kiest u voor een verticaal accent dat steeds uw leefruimte optisch hoger doet lijken.

Het visueel comfort van vertical jaloezieën vertaalt DC in de verschillende uitvoeringsmogelijkheden. De matte railafwerking en kleurgecoördineerde accessoires getuigen van oog voor detail. Daarnaast zijn er ook verschillende lamelbreedtes mogelijk. In een uiterst moderne styling, betekent een XTRA LARGE afwerking een waar interieur statement.
Esthetiek en energiebesparing in één. Dat is wat doupli gordijnen bieden. Met deze raamdecoratie haalt u de look van een plisségordijn in huis, maar zonder zichtbare koordjes. De afwerking is bijgevolg zachter en strakker. Het thermisch voordeel van doupli zit in de honinggraatstructuur die een isolerende eigenschap heeft. Op die manier haalt u een duurzame en energiebesparend raambekleding in huis.

Dankzij het functionele comfort van het Top Down-systeem krijgt u volledige vrijheid om uw doupli gordijn van boven naar beneden of van beneden naar boven te sluiten. Deze innovatieve toepassing kan u meer privacy bieden zonder dat u aan lichtinval moet inboeten.